fbpx
0 - 100
Меню
УКР
Запуск мобільного додатка
21.12.2019

Merry Berry в екрані смартфону!
Ми витратили немало часу, щоб зробити додаток багатофункціональним та корисним для гостей. І, сподіваємося, у нас це вийшло!
Тепер ви можете стежити за спеціальними пропозиціями он-лайн, накопичувати та розплачуватися бонусами, робити покупки в додатку, а ще — отримувати подарунки від команди Merry Berry.

Як накопичити бонуси?
При здійсненні купівлі, бонуси автоматично зараховуються на рахунок. Ви отримуєте 5% від суми з кожного замовлення. 1 бонус дорівнює 1 грн

Навіщо потрібна скарбничка?
Скарбничка дозволяє накопичувати покупки та отримувати їх безкоштовно. Кожен шостий мафін, свіжоспечений круасан, домашнє печиво, кава або какао на рослинному молоці та Detox-напій ви отримуєте безкоштовно.

Що таке гаманець?
Це послуга, за допомогою якої ви можете купувати напої та випічку прямо через додаток за спеціальною ціною, просто забираючи замовлення у будь-якому закладі мережі.
Встановлюйте додаток з App Store та Google Play прямо зараз!

Більше новин:

  • Новенький Merry Berry на Французькому бульварі, 60Б у 8 Перлині 💜 На вихідних приходь, щоб взяти участь в безпрограшній лотереї, де зможеш виграти смачнючий напій та сертифікат на 1000 бонусів 🧋 А щеее! КЕШБЕК -15% на все, лише за адресою:
  • 💜 А ти вже був на нашій новенькій локації на Люстдорфській, 99? 😱 Ідеальне місце для тебе та твого чотирьохлапого найкращого друга 🐱🐶 Адже, ми знаходимося у Ветеринарній Клініці АЙБОЛИТ ☕️ Свіженькі круасани, запашна кава, поживні smoothie – смак та